Big girls, you are beautiful!

      Geen reacties op Big girls, you are beautiful!

Flinke dames

Ik kom uit een redelijk volle familie. Bij ons is iedereen altijd aan de wat grote kant geweest. Dat is enerzijds aanleg en anderzijds eetgewoonten. De meeste van ons houden wel van lekker uitgebreid tafelen. Zolang ik me kan herinneren was het altijd een feestje als we met de familie samen waren. ’s Middags kwamen de eerste lekkere hapjes op tafel. Kaasjes, worstjes, lekkere broodjes met dip en natuurlijk nootjes. Vaak stond degene die het feest georganiseerd had al de hele ochtend in de keuken om wat lekkers in elkaar te draaien voor de avond. Die tradities zijn er altijd ingebleven bij ons. Maar toen ik een jaar of 16 was en bij gym opmerkte dat ik toch wel één van de zwaardere meiden was, besloot ik eens aan de rem te trekken. Het was tijd om toch wat gezonder te leven. Als ik nou gewoon wat kleinere porties nam, dan zou het vast goedkomen. En die methode werkte in het begin ook prima. Ik schepte niet meer dubbel op, probeerde iets minder te snaaien, en viel zo een 15 kilo af. Ik was nu een maatje 40-42, en hoewel er van mij nog best wat meer af had gemogen vond ik dit prima: ik had geen behoefte om mezelf dusdanig sober te laten leven voor één of twee maten kleiner.

Mode

Met dit maatje ontmoette ik mijn man en met dit maatje trad ik erna in het huwelijk. Een paar maanden later bleek ik tot mijn grote blijdschap ook nog eens zwanger. Hoewel ik dit geweldig vond, vond ik de 25 kilo die ik erbij aankwam behoorlijk jammer. Na de zwangerschap raakte ik er hiervan 15 kwijt, de andere 10 kreeg ik er met geen mogelijkheid meer af. En net toen ik daar klaar mee was, werd ik zwanger van nummer 2. Wederom kwam ik 20 kilo aan. Au. Door de borstvoeding raakte ik gelukkig een deel kwijt, maar nu de kids 4 en bijna 3 zijn merk ik dat het me niet echt meer lukt, en ik het ook helemaal niet zo erg vind. Ik weeg net zoveel als vroeger, maar ik zit heerlijk in mijn vel en dat is ook wat waard. En je hoeft je helemaal niet tuttig te kleden hoor, ook voor de wat grotere maten zijn er geweldige dingen online te krijgen. Ik shop hiervoor meestal bij meyer mode. En voor het grote voordeel wat je krijgt bij wat meer gewicht kan meyer mode je ook uitstekend helpen: ze verkopen geweldige soorten grote maten bh.