Bruiloften

      Geen reacties op Bruiloften

Voor velen van ons zal het een droom zijn die werkelijkheid kan worden: trouwen. Een grote mooie bruidsjurk en de liefde van je leven gevonden hebben, wie wil dat nou niet? Hopelijk is iedereen gezegend om ooit eens te mogen trouwen. Want het is natuurlijk een hele bijzondere dag om te mogen beleven en het betekent ook nog eens dat je de liefde hebt gevonden! En daar mag je dan ook heel erg trots op zijn. Naast het feit dat het een hele mooie dag zal worden is het wel belangrijk dat alles van tevoren goed is geregeld. Voor de één is een kleinschalige, intieme bruiloft genoeg en de ander wil misschien wel groots uitpakken. De één zal er daarom ook meer werk aan hebben dan de ander.

De locatie

Als eerste moet je goed bij jezelf gaan denken waar je wilt trouwen. Ga er eens goed voor zitten en kijk samen met je partner wat jullie een mooie locatie lijkt om te trouwen. Een kasteel, een mooie boerderij of een paleisje, in Nederland is erg veel keuze. Als eerste optie is er orangerie Elswout in Overveen. Deze chique trouwlocatie ligt vlakbij Amsterdam en Haarlem verscholen op één van de mooiste landgoederen van Nederland. Deze orangerie heeft door de vele ramen en deuren veel natuurlijk licht en is daardoor perfect voor elk seizoen. Op een zonnige dag is deze locatie een oase van rust midden in de prachtige natuur. Een ideale plek dus voor een prachtige buitenbruiloft waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven óf kunnen dineren aan mooi gedekte tafels in de (appel)boomgaard, superromantisch toch?! Als je nou van wat minder chique houdt kan je trouwen in de stadsboerderij in Delft. Trouwen in het prachtige stadhuis van Delft is mooi, maar elkaar het jawoord geven bij Stadsboerderij de Brasserij is nog veel mooier! Geniet aan het einde van de dag van een heerlijke barbecue of een uitgebreid diner en sluit the big day af met een onvergetelijk trouwfeest in de feestzaal!

Dé jurk

En voor de vrouwen is het uitkiezen van een trouwjurk ook erg belangrijk. Er bestaan talloze verschillende trouwjurken dat het waarschijnlijk erg moeilijk is er om er een te kiezen. Neem een aantal geliefden mee zodat zij jou kunnen helpen met een keuze. Ook zijn er verschillende trouwjurken specialisten waar je uit kunt kiezen. Een hele bekende is Koonings. Zij beschikken over veel verschillende stijlen en helpen jou ook bij het uitkiezen van een jurk die goed bij jou past.