De nieuwe collectie

      Geen reacties op De nieuwe collectie

Grote opruiming

Hebben jullie de voorjaarsschoonmaak al gedaan? Ik vorige maand al, al het oude eruit en al het nieuwe erin. Ik ben niet een enorme modepoes maar ik hou er wel van om niet in kleding van een paar jaar oud te lopen. Daarom kijk ik bij kleding die een paar jaar oud is of ik dit écht geweldig vind of dat ik er wel op uitgekeken ben en als ik er op uitgekeken ben dan gaat het naar het goede doel. Of naar vriendinnen, als zij het graag willen hebben. Zo ook met mijn schoenen. Ik ben alleen dit jaar iets te enthousiast geweest met het afkeuren van bepaalde zaken. Ik heb dusdanig veel kleding en schoenen weggegeven dat ik bijna niks meer over heb! Alleen nog echte vakantiezaken als slippertjes of shorts of dusdanig chique schoenen dat ik die niet zomaar naar werk aankan. De casual middenweg heb ik grotendeels weggedaan, wat enerzijds een beetje jammer is maar anderzijds betekent dat ik weer lekker mag gaan winkelen! Ik  heb natuurlijk nu wat meer tijd over dus ik zit hele avonden heerlijk op het internet om te kijken naar de laatste trends.

Kleding

Ik heb al flink wat zaken langs zien komen en ben hard bezig mijn collectie weer aan te vullen. Zo heb ik onder meer de volgende zaken al gekocht:

  • Momjeans. Ik ben zo blij dat dit mode is geworden. Het zit heerlijk, het ziet er stoer uit en deze broeken zorgen ervoor dat je er slanker uit ziet dan je eigenlijk bent. Ik heb er meteen drie besteld.
  • Oversized jasjes. Ook deze zie ik veel langskomen. Nette jasjes maar dan niet getailleerd. Wat betekent dat je er hoe dan ook in zal passen, of je nou wel of niet een kilootje meer heb opgelopen de afgelopen maanden.
  • Nieuwe zomerschoenen. Ik heb meerdere paren online besteld van waldlaufer schoenen. Een vriendin van mij had hier sandalen van en ik was meteen fan. Hun collectie is uitgebreid, modern en comfortabel. Perfect voor aankomende lente en zomer. Daarnaast heb ik ook nog een paar Remonte schoenen gekocht. Ook deze collectie is echt geweldig, en ik heb dusdanig veel weggegooid dat ik mezelf wel even goed mag verwennen, toch?
  • Naast genoeg casual kleding heb ik mezelf ook nog even verwend met een mooi jurkje voor het eerstvolgende feestje. Het is mogelijk nog ver weg maar ach… het was in de sale!