E liquid van Damphuis

      Geen reacties op E liquid van Damphuis

Wanneer je elektrisch rookt zul je voor het navullen van jouw elektrische sigaret een e liquid. De e liquids zijn geschikt voor iedere e sigaret  die een navulbare clearomizer of atomizer hebben. De kern bestanddelen van de e-liquids zijn vegetal glycerin en propylene glycol. 

De e liquids van Damphuis

De VG is bepalend voor de damp hoeveelheid en de ‘kick’ in de keel.  De juiste verhouding tussen deze is daarom ook bepalend voor de damp ervaring. De e-liquids die Damphuis aanbiedt zijn van de merken: Dekang Europe, LiQua, Millers Juice, Aramax, Halo, Stoom Tovenaar en Vavo. Naast deze kern bestanddelen die er in e liquids zitten kan er ook de verslavende stof nicotine in zitten. De e liquids van Damphuis worden aangeboden in de sterke 0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg nicotine sterkte.

Een zeer ruim assortiment

Damphuis heeft in de loop van de jaren erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van elektrisch roken. Momenteel biedt het bedrijf een zeer groot assortiment aan waardoor je een zeer ruime keuze zult hebben tussen veel verschillende e liquids. 

Neem voor vragen of behoefte aan advies telefonisch contact op 

Het kiezen van de juiste e liquids kan lastig zijn door het ruime aanbod aan e liquids dat Damphuis aanbiedt. Bij vragen en voor behoefte aan advies kun je daarom ook gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen om in contact te komen met een van de specialisten van dit bedrijf.