E-sigaretten: zo werkt het

      Geen reacties op E-sigaretten: zo werkt het

Rook je op dit moment normale sigaretten? En ben je de overweging aan het maken om over te stappen op e-sigaretten? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. Wij geven je namelijk tips over hoe je kunt overstappen op e-sigaretten. Je leert over het kopen van e-liquids, en over de schadelijkheid van e-sigaretten. Lees dus vooral even verder.

De aanschaf

e-liquids

Laten we beginnen bij de aanschaf van e-sigaretten. Je moet allereerst de e-sigaret aanschaffen. Dit is eenmalig wat duurder, maar je kunt er lang gebruik van maken. Je hoeft namelijk alleen nog maar de vloeistoffen te vervangen. En deze vloeistoffen zijn goedkoper dan normale sigaretten. Financieel gezien ga je er dus op vooruit, wanneer je overstapt op e-sigaretten.

e-liquids

Maar welke vloeistoffen moet je dan kopen? Dat zal op het begin mogelijk een beetje uitproberen zijn. Er zijn namelijk veel smaken beschikbaar. En daarom is het raadzaam om er een aantal uit te testen. Tevens kun je de hoeveelheid nicotine in de vloeistoffen bepalen, doordat er verschillende sterktes beschikbaar zijn. Er wordt namelijk aangegeven hoeveel nicotine erin zin, zodat je lichtere, maar ook zwaardere vloeistoffen kunt aanschaffen. Vraag hiervoor eventueel advies aan je verkoper, om zeker te zijn van je zaak. Je kunt zelfs vloeistoffen aanschaffen waar geen nicotine in zit. Zo kun je de sterkte van je vloeistoffen ook steeds afbouwen, tot je vloeistof hebt waar geen nicotine in zit. Dus wil je stoppen met nicotine? Dan kun je dat op deze manier afbouwen.