Een nieuwe loungeset kopen voor in de tuin

 

De dagen worden steeds iets langer en de temperatuur begint al te stijgen. Dat betekent dus dat de lente is begonnen. Mijn favoriete seizoen. De tuin begint weer te bloeien en iedereen komt weer meer zijn huis uit om buiten activiteiten te doen. Omdat ik echt een buitenmens ben en heel erg geniet van het zitten in mijn tuin vind ik het belangrijk dat ik een lekkere plek buiten heb. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een fijne loungeset. Ik kwam erachter dat er heel veel verschillende soorten loungeset tuin bestaan. Er bestaan namelijk grote hoekbanken voor 4 tot 5 personen, maar ook loungesets in de vorm van een 2-zitsbank. Ook is er een verschil ik hoge en lage banken, de hoge bank zit ook iets meer rechtop zodat er ook een eettafel bij kan staan, de lage banken zijn meer om te rusten. Ik besloot dat het belangrijk was om eerst te bedenken naar wat voor soort loungeset ik opzoek ben. 

Wat voor soort loungeset

Aangezien ik een gezin heb en we totaal met zijn vieren wonen, was de maat een makkelijke keuze voor mij. Ik wilde graag een hoekbank, zodat ik ook lekker zou kunnen liggen in de zon. Ik heb er ook direct een kleiner bankje bij gevonden, dit lijkt mij erg handig als er bezoek is of vrienden van mijn kinderen. Dan is er meer plek voor iedereen. Om de set goed te beschermen heb ik er ook direct een beschermhoes bij gekocht. Deze beschermt de loungeset tegen regen en viezigheid wat eventueel uit de lucht of bomen komt vallen. Ik wil namelijk dat de lougeset een langere tijd mee kan gaan en ik er meerdere seizoenen van kan gaan genieten met mijn gezin. 

Een terrasverwarming erbij gekocht

Toen ik op Tuinmeubelland.nl keek zag ik ook dat ze er mooie accessoires bij verkochten. Mijn oog viel direct op de terrasverwarming. Aangezien het in Nederland best wel kan afkoelen in de avond lijkt dat mij een hele leuke toevoeging voor bij de loungeset die ik ga kopen. Na een beetje rondkijken op de site van tuinmeubelland besloot ik dat een gas vuurtafel heel leuk op de tafel in het midden van de loungeset zou passen. Ik werd zo enthousiast van het idee dat we hier in de avonden lekker konden zitten met een warm vuurtje, dat ik meteen de vuurtafel erbij heb besteld. Ik kijk er nu al heel erg naar uit om in de heerlijke lente en zomerdagen een groot deel van mijn tijd buiten op de loungeset door te brengen.