Einde van een tijdperk

      Geen reacties op Einde van een tijdperk

Door middel van e liquid kopen heb ik een stap in de goede richting gezet. Ik ben gestopt met roken, wat echt een eind van een oud tijdperk al lijkt. Ik begon met roken toen ik vijfentwintig was, vrij oud, en eigenlijk wilde ik meteen niet meer zonder. Ja, ik was dan ook echt verslaafd. Drie jaar later besloot ik om ermee te stoppen, omdat het zo ontzettend schadelijk voor je is. Maar dit lukte moeilijk, je raakt er toch echt heel erg aan gewend en bovendien lijkt je lichaam de nicotine nodig te hebben. Tot ik hoorde van e liquid, een spul wat je in je e sigaret doet, waardoor je het idee hebt dat je een sigaret rookt, maar het is veel minder schadelijk en het is bovendien door de smaak veel lekkerder.

E liquid kopen

Afbouwen gaat soepel

Je bent meestal verslaafd aan de nicotine in een sigaret, daarom kocht ik een e sigaret met nicotine in de e liquid. Dit met het idee om langzaam af te bouwen. Eigenlijk ging dit vrij voorspoedig, niet lang na ik begon kon ik al minderen. Zo ga je heen en weer, tot je helemaal stopt!