Herno, een exclusief merk

      Geen reacties op Herno, een exclusief merk

Herno behoort tot de grootsten der aarden op het gebied van de designer kledij. Het Italiaanse merk, dat tevens een familiebedrijf is, heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwerpen van prestigieuze jassen. Ethisch ondernemen, zorgen voor mekaar en kennis, dat zijn de drie steunpalen waar Herno zijn imperium op heeft gebouwd. Al zo’n 80 jaar produceert dit luxemerk premium jassen voor zowel mannen als voor vrouwen. Ze trachten steeds om stijl te combineren met het gemak voor de gebruiker! Uiteindelijk wil niemand een mooie jas die helemaal niet comfortabel zit. Zeker als je er zo een smak geld voor moet neertellen. Door zijn prijs richt dit Italiaanse merk zich uitsluitend op het rijkste deel van de bevolking.

Omdat zelfs het beste niet goed genoeg is

Aangezien Herno opereert in een segment waar fouten maken niet meer menselijk kan genoemd worden, is het belangrijk dat ze steeds blijven streven naar excellentie. Gewoon goed is niet genoeg voor hun klanten. Ze laten hun stijl inspireren door leiderschap, dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat ze zich richten op veel zakenmensen. De jassen stralen stuk voor stuk leiderschap uit. Elke stap in het productieproces wordt nauwlettend opgevolgd. Soms hoor je wel eens zeggen dat een fabriek werkt als een geoliede machine, bij hen is het productieproces als een orkest, als een echt team.

De wereld moet groener worden

Ook dat weten ze in Italië, ze trachten hun verantwoordelijkheid ten opzichte van de natuur op te nemen. Ze zetten in op een duurzamer productieproces en proberen energie te besparen waar mogelijk. Voor vele van hun producten, maken ze gebruik van speciaal biologisch geteeld katoen. Ze trachten een evenwicht te zoeken tussen het vervaardigen van topkledij, van de allerbeste materialen, en langs de andere kant het beschermen van onze mooie planeet! Zie jij jezelf al rondlopen in een prachtige Herno jas? Herno for EARTH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *