Jarretel

      Geen reacties op Jarretel

Voor veel mannen en vrouwen is seks een van hun belangrijkste hobby’s. Om er voor te zorgen dat het spannend blijft, zijn er verschillende vormen van lingerie ontworpen. Een van deze vormen is de jarretel. Een jarretel wordt vaak gedragen door vrouwen. Het is een sexy onderdeel van het ondergoed voor dames. Zij dragen het item om afzakken van hun kousen te voorkomen. 

jarretel

Wanneer kan ik een Jarretel aantrekken?

Een jarretel is eigenlijk een eeuwenoud hulpmiddel om te voorkomen dat kousen afzakken. Het item wordt verbonden aan de jarretellegordel, deze gordel bevindt zich rond de heup. Het item is dus ontworpen uit functionele noodzaak. Tegenwoordig staat het kledingstuk vooral bekend als sekssymbool. Het wordt dan ook gebruikt als sexy outfit in de slaapkamer. Het item staat vandaag de dag dan ook bekend als sexy en kinky item. Toch zijn er nog een aantal vrouwen die dit product nog steeds functioneel gebruikt. Bijvoorbeeld onder een jurkje of onder een rokje, het van lijkt van afstand immers ook op een normale panty. 

jarretel

Gevoel voor stijl

Het dragen van een jarretel is dus tegenwoordig ook een fashion item. Het geeft vrouwen een sexy gevoel, desondanks zie je vanaf de buitenkant nauwelijks een verschil tussen met een panty. Het dragen van een jarretel geeft ook een extra stuk comfort. Het accentueert dus ook uw vrouwelijke vormen. Benieuwd bent hoe het product bij jou of je partner staat? Probeer het gerust een keer uit. Het item is ook een leuk en spannend cadeau om je partner te verrassen. Het experimenteren zal de avonturen in de slaapkamer vast en zeker ten goede komen!