Natuurlijk geweven zonnehoed

      Geen reacties op Natuurlijk geweven zonnehoed

Strohoeden maken een comeback als een van de meest stijlvolle opties, een onmisbaar accessoire dat past bij elk soort zomerlook die je wilt bereiken. Grote hoeden zijn bijvoorbeeld perfect voor een dagje naar het strand, en wie houdt er niet van een mooie grote bandhoed te hebben die past bij die losse, lichte en stijlvolle outfits voor een onberispelijke look? Een ensemble van jurk en badpak is niet meer compleet zonder een mooie strohoed dames, en er zijn ook voorbeelden van strohoeden die je kunt dragen tijdens een bezoek aan het platteland. Als de zon schijnt, moet je een mooie hoed hebben die bij je kleding past, zoals ze zijn, dus als je modetrends wilt volgen, ben je hier aan het juiste adres!

Zomerlichte hoeden uit kwalitatief stro

Damesaccessoires zijn stijlvol en populair, en strohoeden voor dames worden gezien als onmisbare items voor dames die ervan dromen anders te zijn. Het lijdt geen twijfel dat het dragen van prachtige strohoed dames je persoonlijkheid en gevoel voor mode effectief kan benadrukken.

Maar naast het modieuze hechten wij ook belang aan de primaire functie van een strohoed: namelijk het beschermen van je hoofd en gezicht tegen schadelijke zonnestralen. Hoe dichter het stro geweven is, hoe minder zonlicht er op je hoofd weerkaatst. Toquillastro , raffiastro of viscose(papierstro) zijn de materialen die we graag verkopen.

Natuurlijk geweven zonnehoed

Een geweven papierstro-ontwerp is een lichtgewicht en ademend, en de veelzijdige natuurlijke strotint is perfect om met bijna alles te combineren. Er zijn verschillende modellen te koop ook qua kleur en rand. De flaphoed valt onder de breedste rand en kunnen ook ontblote schouders beschermen. Erg populair zijn de fedora of panama uit stro en de emmerhoed met een korte, opgerolde rand.

Wil je weten welke strohoed dames er past bij jouw stijl en gezicht? Vraag dan zeker ons advies. De beste hoed is er ene die niet in de kast laat liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *