Nut van rvs slijpen

      Geen reacties op Nut van rvs slijpen

het is zo dat rvs slijpen bij geen enkel productieproces mag onderbreken, het is bij productie of bewerking van rvs niet te voorkomen dat er oneffenheden ontstaan, met het rvs slijpen zorg je ervoor dat deze oneffenheden op een verantwoordelijke manier worden verwijderd.

Er zijn verschillende manieren van slijpen, zo heb je polijsten,borstelen en satineren, bij polijsten ga je met een machine over het materiaal heen waardoor dit helemaal mooi en glanzend wordt, borstelen wordt ook wel satineren genoemd het geeft het materiaal een matglanzende lijnstructuur.

rvs slijpen

Werking

Het beste wat je kan doen voordat je begint met rva slijpen is om het materiaal eerst te schuren, hiermee kan je de beschadigingen en krassen er uit halen hierna kan je dan gaan beginnen met het polijsten van het bijbehorende product.Het is belangrijk dat je weet wat voor soort schuur gereedschap moet gebruiken voordat je begint met schuren, als je een verkeerd gereedschap gebruikt kan dat gevolgen hebben. Toch is het beste om te satineren dit zorgt namelijk voor een mooie en moderne uitstraling en het zorgt ervoor dat het metaal minder gevoelig is voor krassen en dat is beter voor het product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *