Met een steampod 3.0 doe je je eigen haar!

Het is al gezegd: we kunnen voorlopig even niet bij de kapper terecht. Je kunt dan twee dingen doen. Je wacht tot de corona-crisis over is en gaat dan, met je wilde manen, naar de kapper. Of je maakt er het beste van en gaat zelf met je haar aan de gang. Kappers in heel Nederland raden sterk af om je haar zelf te knippen. Wacht daar dus vooral mee tot je weer plaats kan nemen in een kappersstoel. Maar wat moet je dan met je lokken die steeds langer worden en steeds sneller lijken te groeien? Daar maak je natuurlijk iets bijzonders van. Bijvoorbeeld met de steampod 3.0.

Met een steampod 3.0 hou je je woeste lokken onder controle

Want dat is vaak het probleem. Het is niet eens zozeer dat je haar te lang wordt, het is vooral dat je er niets mee kunt omdat het alle kanten uit gaat staan. En dat frustreert enorm. Oké, je kunt een petje dragen of een kek sjaaltje om je hoofd, maar daarme is het probleem nog niet opgelost. Door gebruik te maken van de steampod 3.0 zorg je voor zijdezacht haar zonder het te beschadigen. Je hoeft daar niet eens extra haarproducten bij aan te schaffen, al kan dat natuurlijk wel. Zo kom je zelf deze crisistijd wel door.

Statisch haar door thuisquarantaine

Momenteel speelt ons complete leven zich in huis af. En dat merk je aan alles. Irritaties tussen huisgenoten zijn aan de orde van de dag. Maar ook je huid en je haar hebben het hierdoor zwaarder te verduren dan anders. Je huid en je haar zijn niet gewend om altijd maar in een droge lucht te zijn. Je kunt dit redelijk gemakkelijk oplossen door wat extra planten in huis te nemen of door bakjes water op de radiatoren te plaatsen. Ook kun je, als je een buiten hebt, lekker even in het zonnetje gaan zitten. Van vitamine D knappen je huid en je haar enorm op. En je humeur ook!

Zelf je haar verven?

Als je er na de thuisquarantaine nog steeds sprankelend bij wilt lopen, dan ontkom je er bijna niet aan: je zult zelf je haar moeten verven. Dat is nog best een onderneming, want je kunt ook niet even een vriendin vragen om je te helpen. Lees dus alle voors en tegens en schaf haarverf van een goede kwaliteit aan. Hou je vooral aan de beschrijving op de verpakking. Er is even geen kapper die jouw misser kan oplossen!