Tip voor een social media video

      Geen reacties op Tip voor een social media video

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken en is een erg belangrijk marketing tool. Via social media kan je een erg grote doelgroep op een vrij goedkope manier bereiken en daarom is het ook erg belangrijk. Door het maken van een social media video over het verhaal van jouw werk zal jouw onderneming succesvoller zijn. Voor het maken van een bedrijfsvideo of social media video ben je bij het filmhuis Movus aan het juiste adres.

We.Stream-Productfilm

Elk verhaal is uniek 

Het filmhuis zal zich eerst gaan verdiepen in jouw bedrijf, zo zullen zij meer kennis opdoen over jouw organisatie, product en of dienst die jij aanbiedt. Zij zullen ook de huidige marketing-communicatiemiddelen analyseren en zullen zij een stijlonderzoek uitvoeren. Zo weten zij precies wat de customer journey van de klant is en met welke boodschap in de social media video de gewenste doelgroep zal bereiken. De basis van iedere goede filmproductie is namelijk het verhaal van jouw merk. Zij zullen voor de volgende stap het concept in kaart gaan brengen. Door middel van het concept zullen zij de video met het juiste gevoel over kunnen brengen. opdrachtgever, product en of dienst is namelijk uniek.

Het filmen van de video 

Nadat het concept tot stand is gebracht en jij hier goedkeuring voor hebt geven zullen de specialisten op pad gaan om te beginnen met filmen. De specialisten zullen zorgen voor de juiste locatie, de benodigde apparatuur en voor eventueel acteurs die in beeld zullen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *