27 november 2021

Tip voor een zeer ervaren personal coach in Rotterdam

1 min read
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

Wil je graag meer spiermassa opbouwen, afvallen of simpelweg fitter worden? Dan ben je voor een personal coach Rotterdam bij Niels Fitclass aan het juiste adres. De personal trainer beschikt namelijk over de benodigde kennis en ervaring om jou optimaal te kunnen begeleiden. 

Een 1 op 1 training 

Met een personal coach Rotterdam van Niels Fitclass zul je jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness behalen. Je zult namelijk een 1 op 1 begeleiding krijgen tijdens de trainingen die jij zult gaan volgen. Er bestaat geen betere begeleiding dan personal training. Tijdens de training zul je namelijk niet afgeleid worden en zal je worden gepushed om alles uit jezelf te halen. De personal trainer van deze sportschool heeft al meer dan 13 jaar ervaring waardoor je de oefeningen altijd in de juiste houding uit zult voeren. De trainingen kunnen voor een beginnende sporter er pittig zijn maar door de benodigde ervaring zal de personal trainer jouw begeleiden om gemotiveerd te blijven om door te gaan. Op deze manier kun je het cirkeltje waar je al maanden of misschien al zelfs jaren in vast zit doorbreken en weer grip te krijgen op je even. 

afslankprogramma

Het kennismakingsgesprek met de personal trainer

Voordat de training van start gaat zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden met de personal trainer. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid praten over jouw persoonlijke doelstellingen die je wilt gaan behalen onder begeleiding van een personal trainer. Ook zal er uitgebreid worden gesproken over jouw huidige voedingspatroon.