Online shoppen bij Tuinmaximaal: daar knapt je tuin van op!

Het is nu de tijd van het jaar om in de tuin te gaan werken. Door de corona crisis heb je hier misschien meer tijd voor dan andere jaren. Benut die tijd dan goed. Je mag immers, nog steeds, in je eigen tuin aan het werk. Ga shoppen bij Tuinmaximaal en maak van je tuin een extra kamer. Misschien loop je al jaren met het plan om, als je een keer tijd hebt, een schuifpui te (laten) plaatsen. Nou, nu heb je de tijd en het weer is goed, maak er vooral gebruik van!

Tuinmaximaal is geen tuincentrum

Je kunt hier niet terecht voor planten, potgrond en andere benodigdheden. Je kunt hier wel terecht voor terrasoverkappingen, carports en veranda's. Ook een serre en zonwering kun je hier prima aanschaffen. Tuinmaximaal geeft een laagste prijs garantie, dit echter zonder in te boeten op kwaliteit. Door bij Tuinmaximaal je spullen te bestellen, zorg je ervoor dat je in deze moeilijke tijden iets hebt om naar uit te kijken. Heb je altijd gedroomd van een tuinkamer? Dat kan nu gerealiseerd worden.

Installatie is nu wel een dingetje

Want ja, iedereen wordt geacht om op minimaal 1,5 meter van elkaar te blijven. Je kunt dus niet even wat vrienden vragen om met jou in jouw tuin aan de gang te gaan. En trouwens, jouw vrienden zullen ook wel aan het klussen, thuiswerken of opknappen zijn. Tuinmaximaal werkt met een hygiëneprotocol. Hierdoor zijn bestellen, afhalen, bezorgen en monteren gewoon mogelijk. Natuurlijk met die 1,5 meter afstand tot elkaar en een flink aantal keren handen wassen. Ben je zelf ziek, grieperig of heb je koorts? Dan is het wel verstandig om even te wachten. Je wilt immers niemand in gevaar brengen.

Een glazen schuifpui voegt echt wat toe!

Zeker wanneer je deze schuifpui aan je veranda plaatst. Je zorgt er dan voor dat je een extra kamer krijgt, die ook nog eens extra licht is. Hier kun je heerlijk zitten en genieten van het zonnetje. Ook kun je hier natuurlijk je werkkamer of zelfs je atelier van maken. Je kunt het ook bestempelen als "klaslokaal" voor je kinderen die nu thuis hun schoolwerk moeten doen. Of je maakt er juist de speelruimte van, dat is aan jou. Schuifpuien zijn er in verschillende soorten. Bij Tuinmaximaal gaat het altijd om meerdere glaspanelen die onafhankelijk van elkaar te bewegen zijn. Zo zorg je ervoor dat de ruimte goed gesloten en heel goed geopend kan worden.