Waarom het leuk is om een dagje uit te gaan naar de ikea

Zelfs als je echt iets nodig hbet wordt een trip naar de ikea nooit een korte, je kan er eindeloos ronddwalen. Maar waarom zou je het als een klusje zien als je er ook een hele leuke dag van kan maken? Raak geinspireerd door een beton cire vloer in de badkamer. Of koop een lekker hapje- je kunt er makkelijk een leuke dag van maken

Inspiratie

Bij de ikea is een beton cire vloer in de badkamer niet het enige wat je kan inspireren. Ze veranderen heel vaak van producten en hebben een heel groot team die voor iedereen wel een idee heeft. Zelfs als je niks koopt kun je al veel inspiratie op te doen door te kijken hoe het is ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe manier om je slaapkamer in te richten. Of zie een hele leuke manier om potten op je kast te organiseren. De ikea heeft echt voor iedereen wat, en misschien vind je zelfs iets moois om mee naar huis te nemen!

Gezellig en lekker eten

Het is altijd wel een stukje rijden en onderschat niet hoe gezellig het kan zijn om samen in de auto te zitten ergens naar toe. Zet een lekker muziekje aan en ga meezingen met de tekst. Als je er bent en lekker hebt rondgelopen heb je de super lekkere kantine waar je van alles kan halen. De gehaktballen van de ikea zijn onverslaanbaar en kun je nergens anders vinden dus waarom zou je er niet speciaal voor naar toe gaan? Je hebt ook echt een flinke wandeling gemaakt als je door de hele ikea bent gegaan, dus na zulke insanning heb je een snack ook zeker verdiend. Zoals met alles is het meer belangrijk met wie je bent dan wat je doet, dus neem je meest gezellige vriend of vriendin mee en jullie zullen zeker een leuk uitje hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *